culinaire
zaken
.nl
Omelet met kreeft
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
100
50
8
3
3
1
1
-
-
gram
gram
gram
stuks
teentje
stuks
bosje
stuks
naar smaak
naar smaak
kreeft (gekookt)
spek (rook-)
boter (room-)
ei (kip)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ham (plak)
selderij (blad-)ingrediënt info
prei
peper (zwart) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De eieren met peper en zout klutsen. De kreeft koken, het vlees er uit halen en klein snijden. Bij dit vlees doet men de ham, het spek, de selderij, prei en knoflook. Bak nu de geklutste eieren in de boter en, als ze bijna halfgaar is, voeg bovenstaand mengsel toe. Vouw ze dicht en bak aan beide kanten lichtbruin.
Voedings-
waarde
Energie2559 KiloJoules
609 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
58 gram
1 gram