culinaire zaken .nl |
Gemarineerd rundvlees | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 20 10 5 2 - - |
gram stuks gram eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
runderfilet ui (bos-) amandel (schaafsel) bieslook (vers) olie (olijf-) zout peper | ||
Berei- ding |
Het rundvlees ongeveer 2:45 uur in het vriesvak leggen. Daarna met een snijmachine in zeer dunne plakjes snijden. Het vlees op een schaal schikken, met zout en peper bestrooien en met citroensap en olie besprenkelen. Van de uitjes 1/3 deel van het groen afsnijden. De uitjes goed wassen en in dunne ringetjes snijden. De bieslook wassen en fijnknippen. Ui, bieslook en geschaafde amandelen over het vlees verdelen. Serveren met veldsla en petersie-aardappeltjes. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 874 KiloJoules 208 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 10 gram 1 gram |