culinaire
zaken
.nl
Gemarineerd rundvlees
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
20
10
5
2
-
-
gram
stuks
gram
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
runderfilet
ui (bos-)ingrediënt info
amandel (schaafsel) ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Het rundvlees ongeveer 2:45 uur in het vriesvak leggen. Daarna met een snijmachine in zeer dunne plakjes snijden. Het vlees op een schaal schikken, met zout en peper bestrooien en met citroensap en olie besprenkelen. Van de uitjes 1/3 deel van het groen afsnijden. De uitjes goed wassen en in dunne ringetjes snijden. De bieslook wassen en fijnknippen. Ui, bieslook en geschaafde amandelen over het vlees verdelen. Serveren met veldsla en petersie-aardappeltjes.
Voedings-
waarde
Energie874 KiloJoules
208 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
10 gram
1 gram