culinaire
zaken
.nl
Gegrilleerde kalfslever met knoflook
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
4
2
1
1
0.50
-
-
theelepel
stuks
teentje
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
sap (citroen-)
kalfslever
knoflook ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
munt ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Een paar teentjes knoflook plat slaan en door het zout mengen. De lever in blokjes snijden, door de knoflookpasta wentelen, met olijfolie bedruppelen, zout, peper en fijngemalen munt erover strooien en 35 minuten laten staan. De leverblokjes aan spiezen steken, steeds een stukje ui tussen blokjes rijgen en boven de barbecue of onder de grill roosteren. Besprenkel dit met citroensap en serveer het heet.
Voedings-
waarde
Energie855 KiloJoules
204 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
22 gram
1 gram