culinaire
zaken
.nl
Gazpacho uit Andalusie
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
2.50
15
12
8
4
3
2
2
2
1
1
-
-
deciliter
deciliter
stuks
gram
eetlepel
sneetje
stuks
stuks
stuks
teentje
stuks
knol
naar smaak
naar smaak
bouillon (vlees-)
sap (tomaten-)
ijsblokje
boter (room-)
olie (olijf-) ingrediënt info
brood (wit)
citroen
ui ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
komkommer
venkel (knol)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Tomatensap, vleesbouillon, olijfolie en sap van de uitgeperste citroen door de ijsblokjes roeren en in een terrine doen. Knoflook schillen, platslaan en raspen. Uien en komkommer schillen, paprika en venkel schoonmaken, wassen en de groente in 1 centimeter grote blokjes snijden. Alles goed door elkaar mengen, 1.5 uur koud wegzetten, met zout en peper op smaak maken. Brood in dunne plakjes snijden, boter in de pan verwarmen, plakjes brood hierin bakken en voor het serveren op de soep leggen.
Voedings-
waarde
Energie1958 KiloJoules
466 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
53 gram
9 gram
5 gram