culinaire zaken .nl |
Frikadel Djagoeng | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 00:28 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Goedkoop | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
350 250 50 1 1 1 0.50 - - - |
gram gram gram theelepel stuks theelepel theelepel naar smaak naar smaak naar smaak |
puree (aardappel-) gehakt (varkens-) mais (blik) trassi ei (kip) komijn koriander (poeder) peper zout nootmuskaat | ||
Berei- ding |
Meng het gehakt met de aardappelpuree en alle overige kruiden. Voeg het ei eraan toe en de uitgelekte maiskorrels. Maak er nu balletjes van die u in ruim olie gaar bakt. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1335 KiloJoules 318 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 19 gram 14 gram 0 gram |