culinaire
zaken
.nl
Filetlapjes met ananas en gember
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1
30
4
2
2
1
1
1
gram
deciliter
gram
schijf
eetlepel
eetlepel
theelepel
teentje
stuks
varkenslappen (mager)
saus (soja-)
boter (bak-)
ananas (schijven) ingrediënt info
gember (wortel,vers) ingrediënt info
olie (arachide-) ingrediënt info
koriander (poeder)
knoflook ingrediënt info
prei
Berei-
ding
De 4 filetlapjes inwrijven met zout, peper en gemalen koriander en goudbruin en gaar bakken in de olie en vervolgens warm houden. In het bakvet de ananas om en om bakken en op de filets leggen. Bij het bakvet de sojasaus, 1 deciliter ananasvocht, de gember, de knoflook uit de pers en de in ringen gesneden prei roeren en kort koken. Eventueel binden met een papje van 2 eetlepels maizena.
Voedings-
waarde
Energie768 KiloJoules
183 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
2 gram
1 gram