culinaire
zaken
.nl
Filet van roodbaars met groenekruidensaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
40
2
7
6
0.50
-
-
gram
centiliter
eetlepel
stuks
zakje
naar smaak
naar smaak
boter (room-)
wijn (wit)
room
roodbaarsfilet
waterkersingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Beboter een schaal. Schenk de wijn erin. Laat dit in 35 seconde tot de helft inkoken op 600 Watt. Leg de visfilets in de schaal en laat ze in 3.5 minuut gaar worden op 400 Watt. Snij van de waterkers de steeltjes af, was de blaadjes, snij ze klein en kneed de rest van de boter erdoor. Neem de visfilets uit het kookvocht en houd ze warm. Doe de room bij het kookvocht en laat deze in 3 minuten inkoken op 600 Watt. Roer de waterkersboter erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe aan de saus, verdeel ze over warme borden en leg de visfilets erop.
Voedings-
waarde
Energie1378 KiloJoules
328 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
1 gram
0 gram