culinaire
zaken
.nl
Courgette schoteltjes met vis
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
5
5
2
2
1
gram
theelepel
eetlepel
stuks
teentje
stuks
kabeljauw (diepvries-)
chilipoeder
olie ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de courgettes doormidden en snij het vruchtvlees tot een halve centimeter van de rand eruit. Kook de courgettes in circa tien minuten tot deze net niet slap beginnen te worden. Fruit de gesnipperde ui en de knoflook in de olie en voeg het in blokjes gesneden vruchtvlees toe. Bak de eveneens in blokjes gesneden kabeljauw mee. Voeg hier de chilipoeder aan toe. Maak het gerecht af met zout en peper. Haal vervolgens de courgettes uit het kookwater en laat ze goed uitlekken. Doe de courgette in een diep schoteltje en leg hier het vismengsel bovenop. Warm serveren.
Voedings-
waarde
Energie1017 KiloJoules
242 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
19 gram
3 gram