culinaire
zaken
.nl
Bami Goreng 3
(Gebakken bami)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
200
1
4
2
1
1
0.50
0.50
-
-
gram
gram
deciliter
teentje
eetlepel
stuks
stuks
stuks
bosje
naar smaak
naar smaak
bami
varkensfricandeau
olie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ketjap (manis)
ui ingrediënt info
prei
kool (spits-)
selderij (blad-)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Kook de bami volgens de aanwijzingen op de verpakking Giet de bami af en roer er een scheutje olie door om plakken te voorkomen. Laat dit afkoelen.

Snij het varkensvlees in kleine blokjes. Snij de prei en de spitskool in reepjes. Hak de selderij fijn. Snipper de ui.
Berei-
ding
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en de uitgeperste knoflook. Voeg het varkensvlees en de prei toe. Als dit gaar is de afgekoelde bami toevoegen en opbakken. Tenslotte de spitskool en de ketjap toevoegen en dit geheel doorwarmen.

Voeg zout en peper naar smaak toe. Strooi voor het opdienen de gehakte selderij over de bami.
Voedings-
waarde
Energie3261 KiloJoules
776 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
118 gram
35 gram
5 gram