culinaire
zaken
.nl
Babi Tjao
(Stoofpot van varkensvlees met groenten)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
250
100
5
4
3
1
1
-
deciliter
gram
gram
eetlepel
teentje
eetlepel
theelepel
stuks
naar smaak
bouillon
varkensvlees
peultjes
olie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
djahe
prei
zout
Voor-
berei-
ding
Snij het vlees in kleine stukjes. Wrijf het in met zout de de gestampte djahe. Stamp de uien fijn. Snij de prei en de peultjes klein.
Berei-
ding
Braadt het vlees met de uien in de hete olie. Voeg de prei en de peultjes toe. Doe er vervolgens de bouillon bij en laat dit samen stoven, totdat de groenten en het vlees gaar zijn.

Serveren met rijst of mie.
Voedings-
waarde
Energie1420 KiloJoules
338 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
13 gram
2 gram