culinaire
zaken
.nl
Babi Ketjap
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
2
2
50
20
3
1
-
-
-
gram
deciliter
deciliter
gram
gram
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
varkensfricandeau
bouillon
ketjap (manis)
boter (room-)
gember (wortel,vers) ingrediënt info
kruidnagel ingrediënt info
ui ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij het varkensvlees in stukken. Snipper de ui en de gember fijn. Braad het vlees aan in de boter. Voeg hieraan de gesnipperde ui en de gember aan toe en blus tenslotte af met ketjap en 20cl bouillon. Voeg hier verder de nootmuskaat en de kruidnagels aan toe en stoof het vlees verder gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie1355 KiloJoules
323 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
37 gram
1 gram