culinaire zaken .nl |
Babi Ketjap | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:32 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 2 2 50 20 3 1 - - - |
gram deciliter deciliter gram gram stuks stuks naar smaak naar smaak naar smaak |
varkensfricandeau bouillon ketjap (manis) boter (room-) gember (wortel,vers) kruidnagel ui nootmuskaat peper zout | ||
Berei- ding |
Snij het varkensvlees in stukken. Snipper de ui en de gember fijn. Braad het vlees aan in de boter. Voeg hieraan de gesnipperde ui en de gember aan toe en blus tenslotte af met ketjap en 20cl bouillon. Voeg hier verder de nootmuskaat en de kruidnagels aan toe en stoof het vlees verder gaar. Breng op smaak met peper en zout. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1355 KiloJoules 323 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 37 gram 1 gram |