culinaire zaken .nl |
Moccamelk | |||
Soort gerecht | Drank | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 1.50 4 4 2 |
deciliter deciliter eetlepel eetlepel toefje |
melk koffie (erg sterk) saus (mocca-caramel-) melk (koffie-) room (slag-,spuitbus) | ||
Berei- ding |
Sterke koffie 1 uur in koeklast koud laten worden. In mixkom of mengbeker doen: koffie, mocca-caramelsaus, melk en koffiemelk. Op hoogste stand 1 minuut mixen. Over 2 hoge glazen verdelen. In elk glas toef slagroom spuiten. Direkt opdienen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 463 KiloJoules 110 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 6 gram 0 gram |