| culinaire zaken .nl |
Moccamelk | |||
| Soort gerecht | Drank | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2 1.50 4 4 2 |
deciliter deciliter eetlepel eetlepel toefje |
melk ![]() koffie (erg sterk) ![]() saus (mocca-caramel-) melk (koffie-) ![]() room (slag-,spuitbus) | ||
| Berei- ding |
Sterke koffie 1 uur in koeklast koud laten worden. In mixkom of mengbeker doen: koffie, mocca-caramelsaus, melk en koffiemelk. Op hoogste stand 1 minuut mixen. Over 2 hoge glazen verdelen. In elk glas toef slagroom spuiten. Direkt opdienen. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 463 KiloJoules 110 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 6 gram 0 gram |