culinaire zaken .nl |
Marinade voor gevogelte | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 2 1 1 1 1 1 0.50 |
stuks eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel teentje eetlepel eetlepel |
ananas (schijven) olie (olijf-) sap (citroen-) honing saus (soja-) knoflook peperkorrel (roze) munt (blad) | ||
Voor- berei- ding |
Kneus de peperkorrels. Hak de muntblaadjes. | |||
Berei- ding |
Roer een marinade van de olijfolie, citroensap, honing, sojasaus en knoflook. Roer er de roze peperkorrels en muntblaadjes door. Schil de plakken verse ananas en verwijder de harde kern. Marineer het vlees met de ananas circa 3 uur in dit mengsel. De ananas maakt het vlees mals, en kan later op de barbecue worden geroosterd. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 315 KiloJoules 75 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 0 gram 0 gram |