culinaire zaken .nl |
Marinade voor vis of schaaldieren 2 | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
50 0.50 2 3 3 |
gram deciliter eetlepel teentje eetlepel |
boter (room-) olie (olijf-) peterselie knoflook sap (limoen-) | ||
Berei- ding |
Smelt de boter met de olijfolie zachtjes in een pannetje. Roer de gehakte peterselie, uitgeperste tenen knoflook en het limoensap erdoor. Laat het mengsel tot lauwwarm afkoelen. Leg schaaldieren (scampi's b.v.) of vis circa 2 uur in deze marinade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 776 KiloJoules 185 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 0 gram 0 gram |