culinaire zaken .nl |
Marinade voor vis of schaaldieren | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 0.50 1 1 1 2 1 |
deciliter stuks eetlepel centimeter eetlepel teentje stuks |
wijn (rijst-) bouillon (vis-,tablet) saus (chili-) gember (wortel,vers) siroop (gember) knoflook ui (bos-) | ||
Voor- berei- ding |
Snij de bosui in ringetjes. Knijp de knoflook met de pers uit. Verwarm de rijstwijn. | |||
Berei- ding |
Los het bouillontablet in de wijn op en laat het afkoelen. Meng alle ingredienten goed door elkaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 245 KiloJoules 58 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 0 gram 0 gram |