| culinaire zaken .nl |
Citroenmarinade | |||
| Soort gerecht | Divers | Herkomst | Nederland | |
| Aantal personen | 6 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
| Indelingen | Marinade | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2 0.50 0.50 1.25 1 |
teentje eetlepel eetlepel deciliter eetlepel |
knoflook ![]() zout sap (citroen-) olie (olijf-) ![]() peterselie (vers) ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Hak de peterselie fijn. | |||
| Berei- ding |
Meng alle ingredienten goed door elkaar. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 644 KiloJoules 153 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 0 gram 0 gram |