| culinaire zaken .nl |
Yoghurtmarinade | |||
| Soort gerecht | Divers | Herkomst | Nederland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
| Indelingen | Marinade | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 0.50 4 2 2 - - |
liter eetlepel teentje theelepel naar smaak naar smaak |
yoghurt olie (olijf-) ![]() knoflook ![]() munt (blad) ![]() zout peper ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Hak de muntblaadjes fijn. Hak de knoflook fijn | |||
| Berei- ding |
Vermeng alle ingredienten goed door elkaar. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 762 KiloJoules 181 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 5 gram 0 gram |