culinaire
zaken
.nl
Vruchtenbowl
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.40
5
200
2
2
2
2
1
-
liter
deciliter
gram
stuks
stuks
blik
stuks
bakje
naar smaak
wijn (wit)
sap (appel-)
bes (aal-, rood)
sinaasappel ingrediënt info
kiwi ingrediënt info
fruitcocktail (blik)
nectarine
aardbei ingrediënt info
Ginger ale
Berei-
ding
Een sinaasappel schoonboenen en in dunne plakken snijden, de andere in stukjes snijden.
De bessen rissen.
De aardbeien halveren of vierendelen.
De nectarines van schil en pit ontdoen en het vruchtvlees in blokjes snijden.
De kiwi's schillen en in plakjes snijden.
Het fruit, samen met het blikfruit en hun sap overdoen in een hoge glazen kan of pot.
Het appelsap en de witte wijn erbij schenken en de bowl koel wegzetten.
Vlak voor het serveren de ginger ale toevoegen.
Voedings-
waarde
Energie1656 KiloJoules
394 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
45 gram
2 gram
9 gram