culinaire zaken .nl |
Vruchtenbowl | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.40 5 200 2 2 2 2 1 - |
liter deciliter gram stuks stuks blik stuks bakje naar smaak |
wijn (wit) sap (appel-) bes (aal-, rood) sinaasappel kiwi fruitcocktail (blik) nectarine aardbei Ginger ale | ||
Berei- ding |
Een sinaasappel schoonboenen en in dunne plakken snijden, de andere in stukjes snijden. De bessen rissen. De aardbeien halveren of vierendelen. De nectarines van schil en pit ontdoen en het vruchtvlees in blokjes snijden. De kiwi's schillen en in plakjes snijden. Het fruit, samen met het blikfruit en hun sap overdoen in een hoge glazen kan of pot. Het appelsap en de witte wijn erbij schenken en de bowl koel wegzetten. Vlak voor het serveren de ginger ale toevoegen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1656 KiloJoules 394 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 45 gram 2 gram 9 gram |