culinaire
zaken
.nl
Sinaasappel-krabsalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.25
1.50
8
4
4
1
1
0.50
deciliter
centiliter
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
krop
creme fraiche ingrediënt info
sap (citroen-)
krab (sticks)
sinaasappel ingrediënt info
mayonaise ingrediënt info
ketchup (tomaten-)
whisky
sla ingrediënt info
Berei-
ding
Roer de creme fraiche, de mayonaise, het citroensap, de whisky en ketchup door elkaar. Haal de schil van de sinaasappels en trek de partjes los. Verwijder alle pitten en vellen en probeer de partjes heel te houden. Vang het sap op om door het sausje te roeren. Haal de krabsticks uit het plastic. Snijd de sticks in kleine stukjes en pluis die uit elkaar. Schep de krab door de sinaasappel. Verdeel de gewassen en gedroogde slabladen, die in stukjes zijn gescheurd, over de borden. Leg hier het sinaasappel-krabmengsel op en giet er wat saus overheen.
Voedings-
waarde
Energie1843 KiloJoules
439 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
26 gram
4 gram
5 gram