culinaire
zaken
.nl
Vruchten coleslaw
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
0.50
1
1
100
0.50
0.50
0.50
3
1
0.50
0.50
-
-
gram
stuks
eetlepel
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
kool (wit)
appel (rood)
sap (citroen-)
rozijn ingrediënt info
sap (citroen-)
sap (sinaasappel-)
saus (worcestershire-)
olie (olijf-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
mosterd
zout
peper (wit) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Snipper de peterselie fijn. Snipper de ui fijn.
Berei-
ding
Haal de buitenste bladeren van de kool af, verwijder de stronk en
schaaf of snij de bladeren in flinterdunne reepjes.

Was de appel, maar schil hem niet. Verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukjes. Besprenkel die meteen met wat citroensap om verkleuren tegen te gaan. Was de rozijnen in heet water en laat ze uitlekken.
Vermeng de appel en rozijnen met de kool.

Maak een dressing van de genoemde ingredienten en giet deze over de salade. Meng alles goed door elkaar en laat enige tijd afgedekt in de koelkast intrekken.
Voedings-
waarde
Energie756 KiloJoules
180 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
26 gram
1 gram
2 gram