culinaire zaken .nl |
Zomerse rode fruitsalade | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 100 3 2 1.50 1.50 1 - |
gram gram eetlepel eetlepel bakje bakje stuks naar smaak |
kers bes (aal-, rood) room (zuur) suiker (vanille-) framboos aardbei meloen (honing-) munt (vers) | ||
Berei- ding |
De meloen halveren, het zaad eruit scheppen en uit het vruchtvlees met een meloenbolletjeslepel, bolletjes steken. De aardbeien halveren of vierendelen. De bessen rissen en de kersen ontpitten. De zure room met de vanillesuiker loskloppen. Al het fruit in een schaal overdoen en voorzichtig omscheppen met het room mengsel Met wat muntblaadjes garneren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 373 KiloJoules 89 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 16 gram 1 gram 3 gram |