culinaire zaken .nl |
Rijst met koriander | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:02 Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 3 2 1 1 1 1 |
deciliter eetlepel theelepel stuks pak bosje stuks |
water olie paprika (poeder) ui rijst koriander (vers) bouillon (tablet) | ||
Voor- berei- ding |
Pel en snipper de ui. Verhit in een braadpan de olie. Fruit de ui 2 minuten. Voeg de rijst toe en bak ham al omscheppend 3 minuten. | |||
Berei- ding |
Los het bouillontablet op in 3 deciliter heet water. Schenk de bouillon bij de rijst en breng het aan de kook. Kook de rijst in 20 minuten gaar. Hak of knip de koriander fijn. Schep de koriander en het paprikapoeder door de gare rijst. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 758 KiloJoules 180 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 2 gram 1 gram |