culinaire zaken .nl |
Krab met lof, appel, ei | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Slank | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 1 1 1 1 1 - - - - |
stuks stuks blik struik krop pak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak |
ei (kip) appel krab (blik) witlof sla (ijsberg-) brood (geroosterd) sap (citroen-) mayonaise zout peper | ||
Voor- berei- ding |
Benodigd: Geroosterd brood uit een pak. | |||
Berei- ding |
Stronkje witlof fijnsnijden. Harde appel fijnsnijden Pakje crab fijnsnijden ei als garnering Alles doorelkaar mengen Peper, zout, citroensap en een beetje mayonaise mee mengen. Leg op het geroosterde brood een blaadje sla, daarop de salade en garneren met plakjes ei. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 326 KiloJoules 78 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 5 gram 4 gram |