culinaire
zaken
.nl
Sate Babi II
(Sate van varkensvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
7.50
1
1
1
1
1
0.50
0.50
-
gram
centiliter
theelepel
stuks
theelepel
teentje
theelepel
eetlepel
theelepel
naar smaak
varkensvlees
santen ingrediënt info
trassi
ui ingrediënt info
ketoembar
knoflook ingrediënt info
kurkuma (poeder)
suiker (basterd-,bruin)ingrediënt info
komijn
zout
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De ui wordt fijngesneden.

Snij het vlees in dobbelstenen. Vermeng het met de kruiden en de santen. Laat dit een paar uur intrekken. Rijg ze dan aan pennen. Bij het barbecuen kan men bij het omdraaien van de saate's wat van het overgebleven sap erover gieten.
Voedings-
waarde
Energie1573 KiloJoules
375 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
23 gram
1 gram