culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Makreel
(Gekruide makreel)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
5
4
2
2
2
1
1
0.50
-
deciliter
centimeter
stuks
eetlepel
stuks
stuks
teentje
theelepel
theelepel
naar smaak
water
santen (blok) ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
makreel (vers)
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
laos (poeder)
trassi
zout
Berei-
ding
Verwijder de graten van de makrelen. Fruit de gesnipperde uien, knoflook, lomboks, trassi en laos in de olie. Blus dit af met het water en smelt hierin de santen. Roer alles zorgvuldig. Wanneer de santen is opgelost, de makrelen in de saus doen.
Voedings-
waarde
Energie1495 KiloJoules
356 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
46 gram
1 gram