culinaire zaken .nl |
Sambal Goreng Koewah (Gekruide kip of vlees) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 50 5 5 2 2 1 1 1 1 1 - |
gram gram teentje centimeter stuks stuks stuks eetlepel eetlepel theelepel theelepel naar smaak |
kip boon (snij-) knoflook santen (blok) peper (rood) djeroek poeroet ui olie (zonnebloem-) asem (water) laos (poeder) trassi zout | ||
Berei- ding |
Braad de kruiden met het fijngemalen vlees of kip en de boontjes. Het asemwater, santen en djeroek poeroet later toevoegen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 940 KiloJoules 224 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 17 gram 1 gram |