culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Bajem
(Gekruide spinazie)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
200
2
1
1
1
1
-
-
kilogram
gram
stuks
stuks
teentje
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
spinazie (vers)
gehakt (half-om-half)
ui ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
trassi
paprika (groen) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De spinazie goed wassen en heel laten. Uien, knoflook en paprika fijnsnijden. De tomaat in stukken. Fruit in wat olie de trassi, uien, knoflook en paprika voor circa 1 minuut/ Doe er dan het gehakt bij totdat dit bruin en korrelig is. Zet het vuur laag en doe er de spinazie bij. Nog circa 5 minuten laten doorbakken. Intussen wel afkruiden en de tomaat meesmoren.
Voedings-
waarde
Energie1091 KiloJoules
260 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
17 gram
17 gram
9 gram