culinaire
zaken
.nl
Sajor Loddeh
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
2
50
50
50
20
6
3
3
2
1
1
0.50
0.50
-
-
deciliter
deciliter
gram
gram
gram
gram
stuks
teentje
theelepel
stuks
stuks
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
bouillon (runder-)
melk (kokos-) ingrediënt info
bamboe (scheut) ingrediënt info
haricot verts
petehboon (diepvries)
laos (vers)
salam (blad)
knoflook ingrediënt info
trassi
peper (groen) ingrediënt info
ui ingrediënt info
suiker
kool (spits-)
aubergine ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de bamboescheuten in strips, de aubergine in blokjes, de spitskool in stukken. De uien in halve ringen en de groene lombok in fijne strips. Hak nu de knoflook fijn en voeg deze aan de kokende bouillon met de uien, de groene peper, de trassie, de laos, de salambladeren en de suiker. Voeg hieraan de kokosmelk toen en laat dit zachtjes doorkoken. We koken hierin de groenten gaar, voegen de petehbonen toe en brengen de sajor verder op smaak met peper zout.
Voedings-
waarde
Energie490 KiloJoules
117 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
6 gram
7 gram