culinaire
zaken
.nl
Sajoer Kaki Babi Ketjap
(Gekruide groenten met varkenspoot)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
150
3
2
2
1
1
1
1
1
-
gram
gram
stuks
stuks
eetlepel
theelepel
teentje
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
tauge ingrediënt info
boon (sperzie-,vers)
varkenspoot
ui ingrediënt info
ketjap (manis)
komijn
knoflook ingrediënt info
wortel
ketoembar
trassi
zout
Berei-
ding
Kook de poten gaar en snij ze in vieren. Uit laten lekken en de bouillon bewaren. Fruit in wat olie de trassi, knoflook en de uien (in dunne reepjes). Doe er dan de stukken poot bij en kruid af naar smaak. Giet er dan de ketjap bij en laat dit even intrekken. Nu nog 4 kopjes bouillon en de groenten toevoegen behalve de tauge. Indien het vlees zacht genoeg is, dan de tauge erbij. De andere groenten mogen ook niet te zacht worden.
Voedings-
waarde
Energie193 KiloJoules
46 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
3 gram
2 gram