culinaire
zaken
.nl
Sajoer Boontjes II
(Gekruide boontjes)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
3
2
2
2
2
1
1
1
1
0.50
-
gram
deciliter
deciliter
theelepel
eetlepel
gram
theelepel
stuks
theelepel
eetlepel
theelepel
naar smaak
boon (sperzie-,vers)
water
bouillon
laos (poeder)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
santen ingrediënt info
sap (citroen-)
ui ingrediënt info
sambal oelek
suiker
knoflook (poeder) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Fruit de ui, met de sambal, knoflookpoeder, laos, suiker en wat zout. Voeg er de bouillon en boontjes aan toe. Laat de groenten dan bijna gaar worden. De santen (2 eetlepels), citroensap en het water dan toevoegen en nog even laten koken.
Voedings-
waarde
Energie468 KiloJoules
111 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
3 gram
1 gram