culinaire zaken .nl |
Indonesische salade (Koude saladeschotel) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 400 300 5 25 25 3 3 2 1 |
gram gram gram centiliter gram gram stuks eetlepel stuks eetlepel |
biet (vers) ananas (blik) worst (boterham-) sap (ananas-) wortel doperwt (blik) augurk ui (zilver-) aardappel mayonaise | ||
Berei- ding |
De aardappels worden gekookt. Worst in dobbelsteentjes snijden. Augurken in schijfjes snijden. Dan alles goed door elkaar mengen en in de koelkast koud laten worden. Dan pas opdienen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 584 KiloJoules 139 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 22 gram 2 gram 3 gram |