| culinaire zaken .nl |
Indonesische salade (Koude saladeschotel) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 400 300 5 25 25 3 3 2 1 |
gram gram gram centiliter gram gram stuks eetlepel stuks eetlepel |
biet (vers) ![]() ananas (blik) ![]() worst (boterham-) sap (ananas-) wortel doperwt (blik) augurk ![]() ui (zilver-) ![]() aardappel ![]() mayonaise ![]() | ||
| Berei- ding |
De aardappels worden gekookt. Worst in dobbelsteentjes snijden. Augurken in schijfjes snijden. Dan alles goed door elkaar mengen en in de koelkast koud laten worden. Dan pas opdienen. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 584 KiloJoules 139 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 22 gram 2 gram 3 gram |