culinaire
zaken
.nl
Gemarineerde Paling
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
12
8
7
4
3
0.25
-
theelepel
stuks
stuks
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
gember (bak-) ingrediënt info
paling
peperkorrel ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
laurier (blad)
azijn ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De paling wordt met zout bestrooid en een nacht op een kole plaats weggezet. De volgende dag wordt de paling samen met de gember, laurier, peperkorrels en het zout gekookt. De paling moet gaar, maar niet week zijn. Dan de pan van het vuur nemen en de in stukken gesneden lomboks toevoegen. Daarna moet de paling afkoelen, waarna men hem in een stopfles doe. Na enkele dagen is de paling gereed voor consumptie.
Voedings-
waarde
Energie182 KiloJoules
43 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
0 gram
0 gram