culinaire
zaken
.nl
Gado Gado Senang
(Groenteschotel met pindasaus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
200
200
10
2
1
1
0.25
gram
gram
gram
stuks
stuks
stuks
stuks
blok
kool (wit)
boon (sperzie-,vers)
tauge ingrediënt info
kroepoek (gebakken) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
komkommer
ui ingrediënt info
tempe
Berei-
ding
De komkommer wordt in schijfjes gesneden. De tauge wordt schoongemaakt. We gebruiken 1 schotel gebakken tempeh. De ui wordt gefruit. De kool wordt fijngesneden. De sperziebonen moeten gaar zijn.

Dompel de tauge en kool even in kokend water en laat dit weer uitlekken en afkoelen. Schik de groenten naast elkaar op een platte schaal en drapeer de stukjes tempeh, komkommer, kroepoekjes en plakjes ei eromheen. De pindasaus er overheen gieten, maar kan er ook apart bij. De gebakken ui moet wel over de groenten.
Voedings-
waarde
Energie427 KiloJoules
102 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
8 gram
2 gram