culinaire
zaken
.nl
Boemboe Opor
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
4
2.50
2
2
2
1
1
1
1
1
0.50
0.50
-
stuks
teentje
theelepel
theelepel
stuks
centimeter
stuks
stuks
stuks
theelepel
theelepel
eetlepel
theelepel
naar smaak
kemirie (noot)
knoflook ingrediënt info
laos (poeder)
ketoembar
peper (rood) ingrediënt info
santen (blok) ingrediënt info
ui ingrediënt info
salam (blad)
sereh (vers)
komijn
trassi
suiker
rasp (citroen-)
zout
Berei-
ding
Ui, knoflook en sereh fijnmaken. Citroenschil en kemiris fijnraspen. Kook alle kruiden met de geraspte citroenschil en de geraspte kemiris op in de santen, die men aanlengt met 0.25 liter water.
Voedings-
waarde
Energie548 KiloJoules
130 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
3 gram
2 gram