culinaire zaken .nl |
Boemboe Besengek Koening | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 3.50 2 2 1.50 1.50 1 1 1 1 0.50 0.25 - - |
deciliter theelepel theelepel teentje theelepel theelepel stuks eetlepel theelepel theelepel theelepel eetlepel naar smaak naar smaak |
santen kurkuma (poeder) laos (poeder) knoflook sereh (poeder) ketoembar ui asem (water) djahe trassi komijn suiker zout peper | ||
Berei- ding |
Knoflook en ui heel fijnsnijden. Voeg alle kruiden toe aan de overige ingredienten, behalve de santen. Voeg dat als laatste toe en laat het geheel opkoken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1155 KiloJoules 275 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 4 gram 2 gram |