culinaire
zaken
.nl
Belado Tempeh Dan Oedang
(Gebakken en gekruide tempeh met garnalen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
4
2
1
1
1
0.50
0.50
-
gram
stuks
eetlepel
theelepel
stuks
theelepel
blok
eetlepel
naar smaak
garnaal (Hollands,gepeld)
peper (groen) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
trassi
ui ingrediënt info
laos (poeder)
tempe
azijn ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De ui wordt grofgesneden. De lomboks worden gesneden.

Fruit in de olie de ui, lomboks, trassi, laos en wat zout. Snij de tempeh in blokjes. De tempeh en garnalen toevoegen aan het uimengsel. Laten doorsudderen en regelmatig omscheppen. Op het laatst de azijn toevoegen. Eet dit gerecht bij witte rijst.
Voedings-
waarde
Energie363 KiloJoules
86 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
6 gram
1 gram