culinaire
zaken
.nl
Atjar Pedis Pedis (Pikel)
(Zeer pikant zuur)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
3
2
1
1
stuks
stuks
kopje
eetlepel
teentje
ui ingrediënt info
peper (Madam Janet,rood) ingrediënt info
azijn ingrediënt info
suiker
knoflook ingrediënt info
Berei-
ding
De uien worden fijngesnedne. De knoflook wordt fijngehakt.

Snij de madame janet met mes en vork of met keukenhandschoenen aan. Wel goed klein snijden en vermengen met de knoflook en de uien. In een glazen pot doen en de aan de kook gebrachte azijn met suiker erbij gieten. Laten afkoelen en in de koelkast bewaren. Waarschuwing: 1. Dit is een zeer heet zuur. 2. Nooit met de blote handen de gesneden madame janet aanraken, want elk plekje huit wat dan door de handen aangeraakt wordt, brandt nog uren na.
Voedings-
waarde
Energie177 KiloJoules
42 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
1 gram
2 gram