culinaire
zaken
.nl
Stoofpeertjes in port
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
5
50
8
2
1
1
deciliter
centiliter
gram
stuks
bekertje
eetlepel
theelepel
port (rood)
water
suiker
peer (stoof-) ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
creme de cassis
rasp (citroen-)
Berei-
ding
Schil de peertjes maar laat het steeltje eraan. Stoof ze gaar in 30 minuten in de port, water, suiker en citroenschil. Haal de peertjes eruit en kook het vocht tot de helft in. Voeg de creme de cassis toe. Giet dit over de peertjes en laat afkoelen. Serveer met geklopte, licht gezoete creme fraiche.
Voedings-
waarde
Energie777 KiloJoules
185 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
38 gram
1 gram
3 gram