culinaire zaken .nl |
Roquefort truffels | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:22 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 100 2 |
gram gram sneetje |
kaas (roquefort) boter (room-) brood (rogge-) | ||
Berei- ding |
Klop de roomboter los. Vermeng dit met de roquefort. De massa wordt dan zacht. Laat dit enkele minuten opstijven. Intussen het roggebrood verkruimelen. Maak bolletjes van het roquefortmengsel en rol deze door de roggebroodkruimels. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2169 KiloJoules 516 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 18 gram 1 gram |