culinaire
zaken
.nl
Okra met mais en paprika
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
2
2
2
1
1
400
0.50
0.50
-
gram
eetlepel
theelepel
stuks
blik
stuks
gram
theelepel
theelepel
naar smaak
okra ingrediënt info
boter (room-)
suiker (bruin)
paprika (groen) ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
ui ingrediënt info
mais (blik)
paprika (poeder) ingrediënt info
kerrie (poeder)
zout
Berei-
ding
Snij het harde deel van de gewassen okras bij de stelen weg en snij ze daarna in ringen. Smelt de boter in een grote pan en bak hierin de okras, samen met de gesnipperde ui en in reepjes gesneden paprika kort. Voeg een scheutje water, tomatenpuree, suiker, paprikapoeder, kerrie en de uitgelekte mais toe. Laat het gerecht in 10 minuten warm worden. Schep het zo nu en dan om.
Voedings-
waarde
Energie1104 KiloJoules
263 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
39 gram
7 gram
8 gram