culinaire
zaken
.nl
Gebakken aardappelen met appel en champignons
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
4
4
3
1
-
-
gram
stuks
eetlepel
mililiter
stuks
naar smaak
naar smaak
champignon ingrediënt info
aardappel ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
sap (citroen-)
appel
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Rasp de geschilde aardappelen en de geschilde appel. Besprenkel de appelrasp met citroensap. Snij de schoongeborstelde champignons in plakjes. Giet olie in de koekepan en voeg de aardappelrasp toe. Bak de aardappel al roerend bijna gaar. Voeg dan de appelrasp en de champignons toe. Schep alles door elkaar. Draai het vuur laag en doe een deksel op de pan. Laat alles in ongeveer 8 minuten gaar stoven.
Voedings-
waarde
Energie801 KiloJoules
191 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
18 gram
4 gram
4 gram