culinaire
zaken
.nl
Champignons met mon chou
(Champignons a la creme)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
3
100
5
1
-
-
gram
deciliter
gram
centiliter
theelepel
naar smaak
naar smaak
champignon ingrediënt info
saus (basis-,wit)
kaas (Mon Chou)
wijn (wit)
sap (citroen-)
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Kook kleine champignons gaar in een halve deciliter witte wijn (5 minuten onder deksel waarbij veel vocht vrijkomt). Neem 3 deciliter van "Basissaus wit" (zie aldaar), vermeng die met champignons en (deel?) van kooknat. Voeg toe en laat erin smelten: 100 gram Mon Chou. Controleer op zout en peper en voeg wat druppels citroensap toe. Serveertip: "Pilafrijst" erbij. Lunchschotel.
Voedings-
waarde
Energie1949 KiloJoules
464 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
37 gram
15 gram
5 gram