culinaire zaken .nl |
Atjar Tauge (Tauge in 't zuur) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 10 - |
gram eetlepel naar smaak |
tauge azijn zout | ||
Berei- ding |
De tauge even in water koken, er uit halen en 24 uur in zout laten staan. Daarna uit het zout halen en goed laten uitlekken. De azijn koken en af laten koelen. Doe de tauge in een stopfles en giet er de azijn overheen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 180 KiloJoules 43 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 4 gram 2 gram |