culinaire zaken .nl |
Atjar Ananas (Ananas met peperkorrels en kruidnagels) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
50 10 10 1 |
stuks eetlepel stuks stuks |
kruidnagel azijn peperkorrel ananas | ||
Berei- ding |
De ananas in kleine vierkante stukjes snijden. In elk stukje wordt een kruidnagel gestoken. Doe daarna de stukken in een stopfles, kook de azijn en giet deze zo warm mogelijk, met de peperkorrels, over de stukjes ananas. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 373 KiloJoules 89 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 21 gram 1 gram 4 gram |