culinaire
zaken
.nl
Aardappelen met olijven
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
75
4
4
1
1
-
-
gram
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
aardappel (vastkokend) ingrediënt info
olijf (zwart,pitvrij)
ansjovis (filet)
olie (olijf-,extra vierge ingrediënt info
kappertjes
peterselie (vers) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Schil de aardappels en Snij ze in partjes. Snij de olijven in plakjes. Hak de kappertjes en ansjovis fijn. Verhit de olie in een hapjespan en schep de aardappelpartjes, olijven, kappertjes en ansjovis erdoor. Schep het mengsel regelmatig om. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep het mengsel in een schaal en strooi de peterselie erover.
Voedings-
waarde
Energie1402 KiloJoules
334 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
36 gram
9 gram
6 gram