culinaire
zaken
.nl
Rauwe andijvie stamppot
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
500
150
125
75
2
1
0.50
-
kilogram
gram
gram
gram
gram
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
aardappel ingrediënt info
andijvie ingrediënt info
kaas
ham
champignon ingrediënt info
olie ingrediënt info
ui ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Snipper de ui. Snij de champgnons in vieren. Snij de paprik in kleine stukjes. Snij de kaas in kleine blokjes. Snij de andijvie in heel fijne reepjes. De ham in blokjes snijden.
Berei-
ding
De aardappelen gaar koken en fijnstampen. De ui in de hete olie fruiten. De champignons en de paprika bij de ui scheppen. De ham even meewarmen. Andijvie, uienmengsel en de kaasblokjes door de puree scheppen en direkt serveren.
Voedings-
waarde
Energie1762 KiloJoules
420 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
48 gram
18 gram
13 gram