culinaire zaken .nl |
papaya met ham | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:45 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Slank | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 100 4 0.50 - - |
gram gram stuks stuks naar smaak naar smaak |
kaas (Cottage Cheese) ham (achter-) papaya citroen zout peper | ||
Berei- ding |
Voorbereiden: Citroen uitpersen (3 el sap). Papaya's in lengte halveren en pitjes verwijderen. Van bolle onderkanten klein plakje afsnijden. Papayahelften uithollen tot op ca 1 centimeter van de rand. Uitgeholde papaya's en vruchtvlees besprenkelen met 2 el citroensap. Minstens 0.5 uur in laten trekken. Ham in repen van 2 centimeter snijden. Tot gebruik in koelkast leggen. In kommetje doen: huttenkase, zout peper en 1 el citroensap. Door elkaar roeren. Bereiden: Op 4 bordjes 2 papayahelften zetten. Vruchtvlees, ham en huttenkase erop scheppen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 472 KiloJoules 112 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 18 gram 10 gram 3 gram |