culinaire zaken .nl |
Cannelloni met parmaham | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 12 2.50 - - - |
gram plakje gram naar smaak naar smaak naar smaak |
olijf (groen) ham (Parma-) kaas (room-,kruiden) olie peper zout | ||
Berei- ding |
Verbrijzel de kaas in een schotel. Voeg de olie toe, een snufje zout en peper en de fijgesneden olijven. Roer alles doorelkaar tot een homogene massa. Besmeer de plakken Parmaham royaal met deze kaaspasta en rol ze dan op in de vorm van cannelloni. Hou ze dicht met behulp van een prikker en zet ze een paar uurtjes in de koelkast alvorens te serveren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 156 KiloJoules 37 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 0 gram 0 gram |