culinaire zaken .nl |
Indonesische Tomatensoep | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 4 1 1 0.50 - |
deciliter eetlepel zakje theelepel theelepel naar smaak |
water uitjes (gefruit) soep (tomaten-) sambal oelek kruidnagel peper (zwart) | ||
Berei- ding |
Soep verdunnen met water, grofgemalen peper en gemalen kruidnagel en sambal toevoegen. Alles samen even doorwarmen en opdienen in kommen. Op het laatst de uitjes er overheen strooien opdat ze croquant blijven. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 9 KiloJoules 2 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |