culinaire zaken .nl |
Salade van de Oostkust | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:25 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 250 200 1.25 100 100 10 2 2 1 1 - - |
gram gram gram deciliter gram gram theelepel stuks stuks theelepel stuks naar smaak naar smaak |
aardappel kipfilet noot (wal-,gepeld) room (zuur) mais (blik) ham (gekookt) sap (citroen-) perzik appel (zachtzuur) mosterd (scherp) ui (sjalot) peper zout | ||
Berei- ding |
Kook de aardappelen net gaar en laat ze wat afkoelen. Snij de aardappelen, kipvlees, perziken en appels in kleine blokjes en doe deze met de ham in een mengkom. Doe ook de overige ingredienten erbij en roer alles goed door elkaar. Leg het op een schotel of aparte bordjes belegd met een paar droge slablaadjes. Garneer met de verkruimelde walnoten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2777 KiloJoules 661 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 41 gram 37 gram 9 gram |